ENA OBLEKA ZA DESET RAZLIČNIH PRILOŽNOSTI

Obstaja obleka, ki vam bo v kovčku prihranila veliko prostora. Je to sploh možno? Sama sem jo preizkusila in svojo izkušnjo zapisala tukaj:

Prihajajo prazniki in z njimi težko pričakovani dopust. Ne, to ni opis kakšne eksotične destinacije. Kljub temu se počitnic že zelo veselim. Odhajamo namreč v Slovenijo in čakajo nas dnevi, ki jih bomo preživeli z družino in prijatelji, sprostitev in tudi službene obveznosti.

Ženske obleke – večni ženski problemi

Preden se podamo na pot me spet tarejo klasični ženski problemi. Prvič: nič nimam za obleči in zato sploh ne vem kaj naj vzamem sabo. Drugič: vseh nujnih stvari že spet ne morem zbasati v svoj kovček. Ki je sicer največji od vseh, ki jih premoremo, ampak se mi kljub vsemu zdi veliko premajhen! Poškilim na malo potovalko kamor si je Igor spakiral vse kar potrebuje za cel teden. Razlaga je preprosta: ženske obleke očitno zavzamejo precej več prostora.

Pa kako naj sploh spakiram manj, če potrebujem aktivna oblačila za prosti čas, večerje s prijateljicami in casual oblačila za čez dan? V času dopusta me čaka tudi nekaj službenih sestankov in pri planiranju dopustniške garderobe moram misliti tudi na to. Poleg tega je aprila vreme tako spremenljivo. Ko že mislim, da se začenjajo topli poletni dnevi se spet shladi. Pakiram torej za dva letna časa. Kovček zares poka po šivih. Kako prav mi pridejo vsi kosi, ki jih lahko oblečem za različne priložnosti! Najbolj funkcionalna in prilagodljiva od vseh mojih oblačil je Infinity obleka slovenske znamke Nelizabeta.

Zakaj so Nelizabetine ženske obleke tako zelo stylish in praktične?

Njene multifunkcionalne ženske obleke ponujajo deset različnih načinov nošenja in se tako prilagodijo prav vsaki priložnosti, ter hladnemu ali toplemu vremenu. Vsaka njena obleka je unikat in narejena iz različnih ujemajočih se najkvalitetnejših materialov. Vzorci, barve in teksture so skrbno skombinirani v popolno celoto. Da se izbrani materiali med seboj čim bolj ujemajo, se oblikovalka ponje odpravi tudi čez mejo. Zame je ta obleka za potovanja zares idealna izbira. Nosim jo lahko kot obleko z dolgimi ali kratkimi rokavi za eleganten ali sproščen videz… Poglej si video in vse ti bo jasno.

Ženske obleke Infinity so na voljo v štirih različnih vzorcih:

  • Čipkasta
  • Bež
  • Kalejdoskop
  • Cvetlična

K obleki paše tudi Nelizabetin pas v črno beli ali črno sivi barvi. Sama ga včasih nadomestim tudi s kakšnim drugim pasom, ki se lepo ujema s čevlji ali jakno.

V mojem kovčku je danes spakirana meni najljubša čipkasta obleka. Njene nevtralne barve lahko odlično kombiniram z večino čevljev in torbic iz omare. Pa še prav mi bo prišla za različne priložnosti, kot je pijača s prijateljicami ali poslovni sestanek. In to ne glede na muhasto aprilsko vreme.

Kako ostali rešujete probleme s pakiranjem? Imate kakšne multifunkcionalne kose oblačil in kateri so? Hvala za vse namige!

Prijava je uspela!