Nudimo brezplačno dostavo za vse izdelke znotraj Slovenije v vrednosti nad 50 eur. 
   INFORMACIJE O DOSTAVI
    • IZ KJE POŠILJATE? Naša zaloga se pošilja iz skladišča v Avstriji, nekateri izdelki, pa se pošiljajo direktno iz Italije.
     • KAKO DOLGI SO ROKI DOBAVE? Naročila iz Slovenije prejmete ponavadi v 2-3 delovnih dneh. Dobava oblačil in obutve priznanih blagovnih znamk iz Italije traja 7 do 10 delovnih dni. Kontaktirajte nas na info(at)modnamuha.si, da preverimo rok dobave oz stanje naročila.  

      SAMO ORIGINALNE BLAGOVNE ZNAMKE

      Garantiramo, da so naši izdelki originalnih blagovnih znamk in ne prodajamo ponaredkov. Mi smo nad njimi preprosto navdušeni.


      PREPROST NAKUP

      Spletni nakup v naši trgovinici je popolnoma preprost. Samo izbereš želene artikle, jih dodaš v košarico, vpišeš naslov za dostavo in to je vse. Popolnoma preprosto in hitro.


      ENOSTAVNA VRAČILA

      Prepričani smo, da boš s kupljenimi izdelki zadovoljen/a. Če pa se slučajno zgodi, da z dobavljenim izdelkom ne boš zadovoljen/a oz ne doš dobil/a izdelka, ki ga pričakuješ, nam ga lahko v 14 DNEH nerabljenega vrneš, mi pa ti bomo vrnili denar. Piši nam na info(at)modnamuha.si.


      BREZPLAČNA POMOČ

      Poskušali ti bomo čim boljše svetovati in pomagati. Lahko nam pošlješ e-mail na info(at)modnamuha.si, na katerega ti bomo odgovorili v čim krajšem možnem času.


        Prijava je uspela!